Výfuk Slip-On Line (titan) pro Mini JCW Clubman ALL4 (F54) 2020

Výfuk Slip-On Line (titan) pro Mini JCW Clubman ALL4 (F54) 2020
Výfuk Slip-On Line (titan) pro Mini JCW Clubman ALL4 (F54) 2020
Slip-On Line (Titanium)
pro Mini JCW Clubman ALL4 (F54) 2020
S-BM/T/15H
Typ produktu (Akrapovič): Slip-On Line (Titanium)
Výrobce: Akrapovič
Splňuje regulace: ECE
Výkon+3,3 kWpři 5623 rpm
Točivý moment+3,3 Nmpři 5300 rpm
Hmotnost-9,4 kg

Tento odlehčený výfukový systém je dokonale řemeslně zpracovaný z vysoce kvalitního titanu a zakončený výraznými kulatými koncovkami z karbonu. S výfukovou klapkou – v pouzdře odlitém ve vlastní slévárně titanu Akrapovič – je především při řazení zvuk z výfuku výrazně bohatší a intenzivnější než u standardního výfuku. Hlubší zvuk zvýrazňuje tóny přeplňovaného čtyřválce, cestující však nejsou omezení žádným nežádoucím nekomfortem nebo drnčením. Zvlášť navržená Y-odbočka umožnila redukovat proudění zapříčiněné OPF filtrem, díky čemu systém produkuje silnější zvuk a umožňuje snažší proudění výfukových plynů. Díky odlišné konfiguraci systému a využití titanu (díky němuž je systém výrazně lehčí než sériový) vedli design a konstrukce výfuku ke zlepšení parametrů napříč celým rozsahem otáček s nárůstem výkonu o 3,3 kW při 5.350 ot/min a točivého momentu o 5,9 Nm při5.300 ot/min. Optimalizovaný průtok plynů otevírá další možnosti pro ladění, to lze posunout na další úroveň instalací volitelné sady spojovacího potrubí Evolution Link pipe set (SS) doprovázené dalším nárůstem dynamiky i zlepšením zvuku.

Pro model M 135i je ECE homologace platná pouze pro vozy modelového roku 2020 vybavené filtry pevných částic OPF/GPF. 

Při instalaci Slip-On systému je nutné odříznout standardní výfukový systém. Čtěte prosím pozorně instrukce před započetím instalace.

Cena: 3 582 EUR bez DPH, 4 335 EUR s DPH

Dokumentyk výfuku Slip-On Line (titan) pro Mini JCW Clubman ALL4 (F54) 2020

Další produkty pro Mini JCW Clubman ALL4 (F54) 2020

Doplňující informace k výfuku Slip-On Line (titan) pro Mini JCW Clubman ALL4 (F54) 2020

Slip-On Line (Titanium) Akrapovič

Titanové výfuky Slip-On line zlepšují odvod spalin z motoru, čímž zvyšují výkon, točivý moment i reakci na plynový pedál Mini JCW Clubman ALL4 (F54). K důležitým benefitům titanových výfukových systémů Akrapovič patří také nižší hmotnost a mimořádná odolnost.

Mini

Mini

Britská značka Mini je dodnes synonymem pro stylové kompaktní vozy. Ty však zejména ve variantách Cooper a John Cooper Works nabízejí také pozoruhodné jízdní výkony, které můžete ještě posílit použitím výfukového systému Akrapovič. Dodáte jim tak více výkonu a zvuk, který zrychlí tep a posílí řidičské zážitky.

Pro modely Mini Cooper S (R56) / Cooper S Cabrio (R57), Mini Cooper S Coupé (R58), Mini Cooper S Roadster (R59), Mini JCW (R56) / JCW Cabrio (R57), Mini JCW Coupé (R58), Mini JCW Clubman ALL4 (F54), Mini JCW Countryman ALL4 (F60) máme v nabídce Karbonové koncovky výfuku, Sada koncovek výfuku (Titan), Downpipe (Nerez), Výfukový systém Evolution Line (Nerez), Ovladač výfukových klapek Akrapovič Sound Kit, Sada spojovacích trubek Evolution (Nerez), Slip-On Line (Titanium).

Mini JCW Clubman ALL4 (F54)