Ovladač výfukových klapek pro Mini JCW Clubman ALL4 (F54) 2020

Ovladač výfukových klapek pro Mini JCW Clubman ALL4 (F54) 2020
Ovladač výfukových klapek pro Mini JCW Clubman ALL4 (F54) 2020
Akrapovič Sound Kit
pro Mini JCW Clubman ALL4 (F54) 2020
P-HF1312
Typ produktu (Akrapovič): Ovladač výfukových klapek Akrapovič Sound Kit
Výrobce: Akrapovič

Volitelný Akrapovič Sound Kit umožňuje majitelům vybraných výfuků Akrapovič ovládat zvuk jejich systému z interiéru jejich vozu. Využitím technologie Akrapovič řidič může jednoduše přepínat mezi tichým režimem a sportovnějším zvukem. Připojením k přijímači (který je přímo součástí Evolution systémů) pro ovládání aktuátorů může řidič prostřednictvím Sound Remote Controlleru nebo mobilní aplikace (pro Android i iOS) regulovat klapky na konci výfukového systému.

Připojením volitelného Akrapovič Sound Kit pozbývá ECE schválení výfukového systému platnost.

Vyobrazení je symbolické.

Cena: 421 EUR bez DPH, 509 EUR s DPH

Další produkty pro Mini JCW Clubman ALL4 (F54) 2020

Doplňující informace k Ovladač výfukových klapek pro Mini JCW Clubman ALL4 (F54) 2020

Ovladač výfukových klapek Akrapovič Sound Kit Akrapovič

Díky Akrapovič Sound Kit můžete ovládat klapku výfuku z interiéru vozidla a snadno tak volit mezi tichým nebo agresivnějším zvukovým zážitkem. Klapku lze řídit dálkovým ovladačem nebo pomocí aplikace pro váš smartphone.

Mini

Mini

Britská značka Mini je dodnes synonymem pro stylové kompaktní vozy. Ty však zejména ve variantách Cooper a John Cooper Works nabízejí také pozoruhodné jízdní výkony, které můžete ještě posílit použitím výfukového systému Akrapovič. Dodáte jim tak více výkonu a zvuk, který zrychlí tep a posílí řidičské zážitky.

Pro modely Mini Cooper S (R56) / Cooper S Cabrio (R57), Mini Cooper S Coupé (R58), Mini Cooper S Roadster (R59), Mini JCW (R56) / JCW Cabrio (R57), Mini JCW Coupé (R58), Mini JCW Clubman ALL4 (F54), Mini JCW Countryman ALL4 (F60) máme v nabídce Karbonové koncovky výfuku, Sada koncovek výfuku (Titan), Downpipe (Nerez), Výfukový systém Evolution Line (Nerez), Ovladač výfukových klapek Akrapovič Sound Kit, Sada spojovacích trubek Evolution (Nerez), Slip-On Line (Titanium).

Mini JCW Clubman ALL4 (F54)