Koncovka výfuku (karbon) pro Volkswagen Golf (VI) GTD 2010

Koncovka výfuku (karbon) pro Volkswagen Golf (VI) GTD 2010
Koncovka výfuku (karbon) pro Volkswagen Golf (VI) GTD 2010
Tail pipe set (Carbon)
pro Volkswagen Golf (VI) GTD 2010
TP-VWGMK6-CA
Typ produktu (Akrapovič): Karbonové koncovky výfuku
Výrobce: Akrapovič

Koncovky výfuku jsou nejviditelnější částí výfukového systému, a proto jim v Akrapoviči věnujeme zvláštní pozornost. Abychom uspokojili i ten nejnáročnější vkus, vytvořili jsme ručně vyráběné koncovky z uhlíkových vláken. Aby byly naše koncovky ještě výraznější než ostatní, kromě výběru těch nejlepších materiálů jsme je také zvětšili. Díky tomu získá váš vůz ještě dynamičtější a elegantně-sportovní vzhled. Instalace koncovek na sériový systém je jednoduchá.

Cena: 675 EUR bez DPH, 818 EUR s DPH

Další produkty pro Volkswagen Golf (VI) GTD 2010

Doplňující informace k koncovce výfuku (karbon) pro Volkswagen Golf (VI) GTD 2010

Karbonové koncovky výfuku Akrapovič

Karbonové koncovky výfuku dodají špičkový sportovně závodní vzhled té nejviditelnější části celého výfukového systému. Navíc jsou velmi lehké a odolné.

Koncovky výfuku jsou vyvinuty speciálně a pouze pro výfuky Akrapovič a jsou pečlivě navrženy pro každý konkrétní model.

Volkswagen

Volkswagen

Německá automobilka Volkswagen patří k největším na světě a v našich končinách ji není třeba dlouze představovat. Pro oblíbené modely Volkswagen má Akrapovič v nabídce špičkové sportovní výfuky z nejlepších dostupných materiálů, které zajistí zvýšení výkonu i jízdních vlastností a zážitků. K dispozici jsou výfukové systémy speciálně vyvinuté a testované pro Volkswagen Golf (VII) GTI, Volkswagen Golf (VII) GTI FL (169 kW), Volkswagen Golf (VII) GTI FL Performance (180 kW).

K perfektnímu fungování a sladění výfuku s vozidlem VW poslouží ucelená řada komponentů a doplňků, která zahrnuje Slip-On Line (Titanium), Titanové sportovní výfuky Evolution Line, Zadní karbonový difuzor, Výfuk Slip-On Race Line (Titan), Titanové výfuky Evolution Race Line, Downpipe / Spojovací trubka (Nerez).

Volkswagen Golf (VI) GTD