Ovladač výfukových klapek pro Toyota Supra (A90) 2019

Ovladač výfukových klapek pro Toyota Supra (A90) 2019
Ovladač výfukových klapek pro Toyota Supra (A90) 2019
Akrapovič Sound Kit
pro Toyota Supra (A90) 2019
P-HF1220
Typ produktu (Akrapovič): Ovladač výfukových klapek Akrapovič Sound Kit
Výrobce: Akrapovič
Volitelný Akrapovič Sound Kit umožňuje majitelům vybraných výfuků Akrapovič ovládat zvuk systému z kokpitu svého vozu. Pomocí technologie Akrapovič mohou řidiči snadno přepínat mezi tichým režimem a sportovnějším zvukem. Použitím příjímače, který otevírá nebo uzavírá klapky na konci výfukového systému, mohou řidiči pomocí Sound Remote Controlleru nebo nové aplikace pro smartphony (pro iOS a Android) regulovat klapky. V tomto případě již homologace ECE není platná. Obrázky jsou symbolické.
Cena: 458 EUR bez DPH, 554 EUR s DPH

Další produkty pro Toyota Supra (A90) 2019

Doplňující informace k Ovladač výfukových klapek pro Toyota Supra (A90) 2019

Ovladač výfukových klapek Akrapovič Sound Kit Akrapovič

Díky Akrapovič Sound Kit můžete ovládat klapku výfuku z interiéru vozidla a snadno tak volit mezi tichým nebo agresivnějším zvukovým zážitkem. Klapku lze řídit dálkovým ovladačem nebo pomocí aplikace pro váš smartphone.

Toyota

Toyota

Japonská Toyota má v nabídce několik sportovně orientovaných modelů, kterým bezesporu vévodí dnes už legendární Supra. Doplníte-li toto GT kupé výfukovým systémem Akrapovič, získáte vyšší výkon, točivý moment a příjemně agresivní zvuk.

Produktová řada Akrapovič pro Toyotu zahrnuje Slip-On Line (Titanium), Sada spojovacích trubek Evolution (Nerez), Ovladač výfukových klapek Akrapovič Sound Kit, Downpipe s katalyzátorem (Nerez), Sada spojovacích trubek Evolution (Nerez) - pro OPF/GPF, Výfuk Slip-On Race Line (Titan), Evolution Link Pipe (SS) speciálně pro Toyota GR Yaris, Toyota Supra (A90), Toyota Supra (A90) - OPF/GPF .

Toyota Supra (A90)

Příspěvky k Supra (A90)