Výfuk Slip-On Race Line (titan) pro Volkswagen Golf (VII) GTI FL (169 kW) 2019

Výfuk Slip-On Race Line (titan) pro Volkswagen Golf (VII) GTI FL (169 kW) 2019
Výfuk Slip-On Race Line (titan) pro Volkswagen Golf (VII) GTI FL (169 kW) 2019
Slip-On Race Line (Titanium)
pro Volkswagen Golf (VII) GTI FL (169 kW) 2019
MTP-VW/T/4H
Typ produktu (Akrapovič): Výfuk Slip-On Race Line (Titan)
Výrobce: Akrapovič
Splňuje regulace: ECE

Akrapovič přináší revoluci v segmentu hot hatch s plně titanovými výfukovými systémy Slip-On pro VW Golf GTI. Majitelům nového GTI nabízejí exkluzivitu lehkých a výkonově orientovaných výfuků ze slitin titanu, které jsou součástí performance výfukových systémů Akrapovič pro supersportovní automobily i vítěze 24hodinových závodů. Unikátní lehký výfukový systém Akrapovič pro Golf GTI přináší prvotřídní dotek díky hlubokému sportovnímu zvuku Akrapovič, výkonu a exkluzivnímu designu, zdůrazněnému dvěma skvělými koncovkami z uhlíkových vláken. Závodně ověřené materiály. Dokonale vytvořený systém poskytuje další zvýšení výkonu oproti sérii. Optimalizovaný průtok výfuku Slip-On poskytuje GTI skvělou platformu pro další ladění. Je určen pro řidiče, kteří si užívají sportovní jízdu na závodních tratích. Typové schválení ECE platí pouze pro model Golf GTI Performance Pack (180 kW).

Cena: 2 094 EUR bez DPH, 2 534 EUR s DPH

Další produkty pro Volkswagen Golf (VII) GTI FL (169 kW) 2019

Doplňující informace k výfuku Slip-On Race Line (titan) pro Volkswagen Golf (VII) GTI FL (169 kW) 2019

Volkswagen

Volkswagen

Německá automobilka Volkswagen patří k největším na světě a v našich končinách ji není třeba dlouze představovat. Pro oblíbené modely Volkswagen má Akrapovič v nabídce špičkové sportovní výfuky z nejlepších dostupných materiálů, které zajistí zvýšení výkonu i jízdních vlastností a zážitků. K dispozici jsou výfukové systémy speciálně vyvinuté a testované pro Volkswagen Golf (VII) GTI, Volkswagen Golf (VII) GTI FL (169 kW), Volkswagen Golf (VII) GTI FL Performance (180 kW).

K perfektnímu fungování a sladění výfuku s vozidlem VW poslouží ucelená řada komponentů a doplňků, která zahrnuje Slip-On Line (Titanium), Titanové sportovní výfuky Evolution Line, Zadní karbonový difuzor, Výfuk Slip-On Race Line (Titan), Titanové výfuky Evolution Race Line, Downpipe / Spojovací trubka (Nerez).

Volkswagen Golf (VII) GTI FL (169 kW)