Výfukový svod s katalyzátorem (downpipe) pro Toyota Supra (A90) - OPF/GPF 2020

Výfukový svod s katalyzátorem (downpipe) pro Toyota Supra (A90) - OPF/GPF 2020
Výfukový svod s katalyzátorem (downpipe) pro Toyota Supra (A90) - OPF/GPF 2020
Downpipe w Cat (SS)
pro Toyota Supra (A90) - OPF/GPF 2020
DP-TY/SS/2
Typ produktu (Akrapovič): Downpipe s katalyzátorem (Nerez)
Výrobce: Akrapovič

Svody s vyšším průtokem výfukových plynů jsou vyrobeny z vysoce kvalitní nerezové oceli a společně se systémem Evolution Line tvoří kompletní paket od svodů až ke koncovkám, který dále zlepšuje výkonové parametry. Obsahuje sportovní katalyzátor. Volitelné svody vytváří vylepšený zvuk, který poskytuje čistě závodní emoce a fantastickou zpětnou vazbu při vysokých otáčkách. Bez nežádoucího drnčení, takže je systém vhodný i pro každodenní použití. Při instalaci volitelných svodů Akrapovič je nutné přeprogramovat ŘJ motoru, aby se vyloučilo možné rozsvícení kontrolky "check engine". Svody jsou volitelný produkt pro následující evoluční systémy: Toyota Supra (A90) s OPF: Slip-On Line (Titanium) + propojovací Evolution Link (SS) - S-TY / T / 1H + E-TY / SS / 2BMW Z4 M40i (G29) s OPF: Slip-On Line (Titanium) + propojovací Evolution Link (SS) - S-BM / T / 9H + E-TY / SS / 2. Tento produkt nesplňuje požadavky na emise pro silniční použití.

Cena: 2 203 EUR bez DPH, 2 666 EUR s DPH

Dokumentyk výfukovému svodu s katalyzátorem (downpipe) pro Toyota Supra (A90) - OPF/GPF 2020

Další produkty pro Toyota Supra (A90) - OPF/GPF 2020

Doplňující informace k výfukovému svodu s katalyzátorem (downpipe) pro Toyota Supra (A90) - OPF/GPF 2020

Toyota

Toyota

Japonská Toyota má v nabídce několik sportovně orientovaných modelů, kterým bezesporu vévodí dnes už legendární Supra. Doplníte-li toto GT kupé výfukovým systémem Akrapovič, získáte vyšší výkon, točivý moment a příjemně agresivní zvuk.

Produktová řada Akrapovič pro Toyotu zahrnuje Slip-On Line (Titanium), Sada spojovacích trubek Evolution (Nerez), Ovladač výfukových klapek Akrapovič Sound Kit, Downpipe s katalyzátorem (Nerez), Sada spojovacích trubek Evolution (Nerez) - pro OPF/GPF, Výfuk Slip-On Race Line (Titan), Evolution Link Pipe (SS) speciálně pro Toyota GR Yaris, Toyota Supra (A90), Toyota Supra (A90) - OPF/GPF .

Toyota Supra (A90) - OPF/GPF

Příspěvky k Supra (A90) - OPF/GPF