Výfuk Evolution Race Line (titan) pro Nissan GT-R 2014

Výfuk Evolution Race Line (titan) pro Nissan GT-R 2014
Výfuk Evolution Race Line (Titanium) pro Nissan GT-R 2014
Evolution Race Line (Titanium)
pro Nissan GT-R 2014
S-NI/TI/1
Typ produktu (Akrapovič): Titanové výfuky Evolution Race Line
Výrobce: Akrapovič

Tento systém byl vyvinut tak, aby majitelům Nissanu GT-R nabídl možnost využít plného potenciálu svého auta. Je vyroben z vysoce kvalitních lehkých slitin titanu, přičemž jednotlivé díly jsou odlévány ve vlastní slévárně Akrapovič. Jednodílná konstrukční spojovací trubka má zvětšený průměr na 101,6 mm (4 palce) pro optimalizovaný průtok výfukových plynů. Systém je završen velkými ručně vyrobenými koncovkami z uhlíkových vláken s průměrem 135 mm s titanovými vnitřky a zakončen sešikmým designem typickým pro Akrapovič. Přidáním povinné sady svodů a propojovacích trubek nebo propojovacích trubek (obojí z nerezové oceli) je Evolution Race Line upgradován na plný systém.

V případě zachování sériových turbodmychadel nebo při výměně za turba se stejnými přírubami jako v sérii stačí pro rozšíření výfukového systému na plný systém Akrapovič doplnit sadu svodů Downpipe / Link pipe set (DP/L-NI/SS/1). Pokud dojde k výměně dmychadel, musí být vybrána propojovací trubka bez svodů L-NI/SS/4. V všech případech je nutná úprava programu ECU.

TENTO PRODUKT NESPLŇUJE POŽADAVKY NA EMISE PRO SILNIČNÍ POUŽITÍ.

Cena: 7 153 EUR bez DPH, 8 655 EUR s DPH

Další produkty pro Nissan GT-R 2014

Doplňující informace k výfuku Evolution Race Line (titan) pro Nissan GT-R 2014

O značce Nissan

Nissan

Japonský výrobce aut Nissan ma v nabídce několik sportovně orientovaných modelů aut jako Nissan 370Z, Nissan GT-R.

Tyto vozy nabízejí značný potenciál k výkonnostním úpravám a právě sportovní výfukty Akrapovič jsou jednou z cest, jak snížit odpor odvodu spalin, zvýšit výkon a točivý moment, snížit hmotnost a posílit zvukový zážitek.

Výrobce výfuků Akrapovič pro značku Nissan nabízí produkty jako sportovní výfuky, výfuky slip-on, koncovky výfuku, výfuky a to konkrétně pro modely Nissan 370Z, Nissan GT-R.

Sortiment Akrapovič pro automobily Nissan zahrnuje Výfukový systém Evolution Line (Nerez) (Evolution Line (SS)), Výfuk Slip-On Line (Nerez) (Slip-On Line (SS)), Karbonové koncovky výfuku (Tail pipe set (Carbon)), Slip-On Line (Titanium), Titanové výfuky Evolution Race Line (Evolution Race Line (Titanium)), Sada downpipe / spojovacích trubek (Nerez) pro standardní turbodmychadla (Downpipe / Link pipe set (SS) for stock turbochargers), Spojovací trubka (Nerez) pro aftermarket turbodmychadla (Link pipe (SS) for aftermarket turbochargers), Titanové sportovní výfuky Evolution Line (Evolution Line (Titanium)) 

Nissan GT-R

Nissan GT-R

Nissan GT-R je sportovní auto třídy super sport.

Výrobce sportovních výfuků Akrapovič má pro Nissan GT-R v nabídce produkty jako: Karbonové koncovky výfuku, Slip-On Line (Titanium), Titanové výfuky Evolution Race Line, Sada downpipe / spojovacích trubek (Nerez) pro standardní turbodmychadla, Spojovací trubka (Nerez) pro aftermarket turbodmychadla, Titanové sportovní výfuky Evolution Line