Nerezová spojovací trubka pro Nissan GT-R 2008

Nerezová spojovací trubka pro Nissan GT-R 2008
Nerezová spojovací trubka pro Nissan GT-R 2008
Link pipe (SS) for aftermarket turbochargers
pro Nissan GT-R 2008
L-NI/SS/4
Typ produktu (Akrapovič): Spojovací trubka (Nerez) pro aftermarket turbodmychadla
Výrobce: Akrapovič

Spojovací trubka L-NI/SS/4 pro Nissan GT-R je vyrobena z prvotřídní nerezové oceli s použitím řešení ze závodního světa.

Nerezové trubky na výfuk obsahují kolektor se dvěma ohebnými trubkami. Díl je navržen pro vozidla Nissan GT-R s vyměněnými turbodmychadly a svody napojenými na sériové spoje mezi svody a předními propojovacími trubkami.

L-NI/SS/4 nabízí řešení k dalšímu ladění výfuku i přes přidaná aftermarketová turbodmychadla. Přeprogramování ŘJ motoru je nutné.

TYTO NEREZOVÉ TRUBKY NA VÝFUK NESPLŇUJÍ POŽADAVKY NA EMISE PRO SILNIČNÍ POUŽITÍ.

Akrapovič Car Agent – váš specialista na sportovní nerezové výfuky Nissan GT-R.

Cena: 1 369 EUR bez DPH, 1 657 EUR s DPH

Další produkty pro Nissan GT-R 2008

Doplňující informace k nerezové spojovací trubce pro Nissan GT-R 2008

O značce Nissan

Nissan

Japonský výrobce aut Nissan ma v nabídce několik sportovně orientovaných modelů aut jako Nissan 370Z, Nissan GT-R.

Tyto vozy nabízejí značný potenciál k výkonnostním úpravám a právě sportovní výfukty Akrapovič jsou jednou z cest, jak snížit odpor odvodu spalin, zvýšit výkon a točivý moment, snížit hmotnost a posílit zvukový zážitek.

Výrobce výfuků Akrapovič pro značku Nissan nabízí produkty jako sportovní výfuky, výfuky slip-on, koncovky výfuku, výfuky a to konkrétně pro modely Nissan 370Z, Nissan GT-R.

Sortiment Akrapovič pro automobily Nissan zahrnuje Výfukový systém Evolution Line (Nerez) (Evolution Line (SS)), Výfuk Slip-On Line (Nerez) (Slip-On Line (SS)), Karbonové koncovky výfuku (Tail pipe set (Carbon)), Slip-On Line (Titanium), Titanové výfuky Evolution Race Line (Evolution Race Line (Titanium)), Sada downpipe / spojovacích trubek (Nerez) pro standardní turbodmychadla (Downpipe / Link pipe set (SS) for stock turbochargers), Spojovací trubka (Nerez) pro aftermarket turbodmychadla (Link pipe (SS) for aftermarket turbochargers), Titanové sportovní výfuky Evolution Line (Evolution Line (Titanium)) 

Nissan GT-R

Nissan GT-R

Nissan GT-R je sportovní auto třídy super sport.

Výrobce sportovních výfuků Akrapovič má pro Nissan GT-R v nabídce produkty jako: Karbonové koncovky výfuku, Slip-On Line (Titanium), Titanové výfuky Evolution Race Line, Sada downpipe / spojovacích trubek (Nerez) pro standardní turbodmychadla, Spojovací trubka (Nerez) pro aftermarket turbodmychadla, Titanové sportovní výfuky Evolution Line