Ovladač výfukových klapek pro Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio 2017

Ovladač výfukových klapek pro Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio 2017
Ovladač výfukových klapek pro Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio 2017
Akrapovič Sound Kit
pro Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio 2017
P-HF1321
Typ produktu (Akrapovič): Ovladač výfukových klapek Akrapovič Sound Kit
Výrobce: Akrapovič

Volitelný Akrapovič Sound Kit umožňuje majitelům vybraných výfukových systémů Akrapovič ovládat zvuk výfuku z kokpitu svého vozu. Pomocí technologie Akrapovič může řidič snadno přepínat mezi tichým režimem a sportovnějším zvukem. Prostřednictvím přijímače (již součástí systému Evolution Line), který otvírá nebo uzavírá klapky na konci výfukového systému, může řidič za pomoci ovladače Sound Remote Controller nebo nové aplikace pro mobilní telefony (pro iOS a Android) regulovat klapky.

Montáží volitelného Akrapovič Sound Kit pozbývá ECE homologace platnosti.

Obrázky jsou ilustrační.

Cena: 524 EUR bez DPH, 634 EUR s DPH

Další produkty pro Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio 2017

Doplňující informace k Ovladač výfukových klapek pro Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio 2017

Ovladač výfukových klapek Akrapovič Sound Kit Akrapovič

Díky Akrapovič Sound Kit můžete ovládat klapku výfuku z interiéru vozidla a snadno tak volit mezi tichým nebo agresivnějším zvukovým zážitkem. Klapku lze řídit dálkovým ovladačem nebo pomocí aplikace pro váš smartphone.

Alfa Romeo

Alfa Romeo

Alfa Romeo je obrovským pojmem v historii automobilismu. I dnes produkuje pozoruhodné vozy, které budí vášně a ohromují svým designem i výkony. Sortiment výfukových systémů Akrapovič se zaměřuje na Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio, Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio.

Specificky vyvinutý a naladěný výfukový systém Akrapovič umožní posunout výkon a zvuk vaší Alfy Romeo ještě dále. Vybírejte z produktů Titanové sportovní výfuky Evolution Line, Montážní sada (pro volitelné downpipes), Ovladač výfukových klapek Akrapovič Sound Kit, Sada spojovacích trubek Evolution (Titan), Downpipe sada bez katalyzátoru (Nerez), Slip-On Line (Titanium).

Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio

Příspěvky k Stelvio Quadrifoglio